Producent styropianu i Re-Plast Unia Oświęcim ramię w ramię

Re-Plast Unia Oświęcim i Austrotherm z ogromną radością ogłaszają kontynuację współpracy. Nowa umowa została podpisana w czwartek, 30 listopada.

W tym wyjątkowym wydarzeniu udział wzięli Jerzy Płonka, prezes zarządu Austrotherm, Bogdan Chlebowski, wiceprezes zarządu oraz Paweł Kram, prezes spółki Oświęcimski Sport, która sprawuje pieczę nad klubem.

Oficjalna ceremonia podpisania umowy miała miejsce w Sali Pucharowej.

Nie jest to dla nas tylko kolejny sezon wspierania lokalnego sportu. To kontynuacja emocjonującej historii, gdzie siła naszej marki łączy się z determinacją i profesjonalizmem zespołu Re-Plast Unia Oświęcim – podkreślił doniosłość tej strategicznej współpracy Jerzy Płonka, a następnie dodał: – Nasza obecność na lodowisku to nie tylko wsparcie dla drużyny, ale także manifestacja naszej pasji do doskonałości i zacieśniania więzi z lokalną społecznością.

Dziękujemy za zaufanie i liczymy, że nasza współpraca będzie harmonijna i owocna, jak miało to miejsce w poprzednich latach – zaznaczył Paweł Kram, prezes spółki Oświęcimski Sport.

Po podpisaniu umowy, przedstawiciele firmy zwiedzili pomieszczenia oświęcimskiego lodowiska i przyglądali się treningowi zawodników. Hokeiści Re-Plast Unia Oświęcim podarowali pamiątkowy kij i złożyli na nim autografy.

To nie tylko przedmiot, to symbol naszego wspólnego zaangażowania i dążenia do osiągania sukcesów – dziękował za prezent Bogdan Chlebowski.

Austrotherm to firma, która od 30 lat jest liderem w dziedzinie izolacji termicznej. Oferuje innowacyjne rozwiązania dla budownictwa. Zaangażowanie w sponsoring drużyny Re-Plast Unii Oświęcim to część misji wspierania lokalnych społeczności i propagowania wartości związanych z pasją i doskonałością.

23 lutego 2024 | 20:15

Comarch Cracovia