Sezon 2021/2022

PRZYBYLI:

Tom Coolen (T – powrót po dwuletniej przerwie,) Piotr Sarnik (as. T, GKS Katowice), Kamil Paszek (O, GKS Katowice), Cole MacDonald (O), Florida Everblades – ECHL), Tyler Wishart (O, SC Csíkszereda – Erste Liga), Jesse Dudas (O, powrót po przerwie), Dariusz Wanat (N, GKS Katowice), Krystian Dziubiński (N, Nioman Grodno – ekstraliga Białoruś), Jan Sołtys (N, JKH GKS Jastrzębie), Andrej Themár (N, HK VITAR Martin – 1. liga Słowacja), Zackary Phillips (N, JKH GKS Jastrzębie), Johan Skinnars (N, Bordeaux – Ligue Magnus Francja), Victor Rollin Carlsson (N, SønderjyskE Ishockey – Dania).

ODESZLI:

Kevin Constantine (T, Hydro Fehérvár AV19, EBEL), Michał Fikrt (as. T, zawiesił karierę), Sebastian Lipiński (B, Peterborough Phantoms), Jakub Wanacki (O, GKS Katowice), Paul Swindlehurst (O, Coventry Blaze – EIHL), Victor Bartley (O, Kunlun Red Star – KHL), Patrik Luža (O, Anglet – Ligue Magnus Francja), Klemen Pretnar (O, Les Gothiques d’Amiens – Ligue Magnus Francja), Miroslav Zaťko (O, HK95 Powaska Bystrzyca – 1. liga Słowacja), Gilbert Brulé (N, koniec kariery), Brett McKenzie (N, Toledo Walleye – ECHL), Eliezer Sherbatov (N, HC Mariupol – Ukraina), Siemion Garszyn (N, koniec kariery), Damian Piotrowicz (N, Zagłębie Sosnowiec), Martin Przygodzki (N,Zagłębie Sosnowiec), Luka Kalan (N, HK Olimpija Lublana – ICE Hockey), Gregor Koblar (N, HK Olimpija Lublana – ICE Hockey), Patryk Malicki (N, koniec kariery).

Legenda: B – bramkarz, O – obrońca, N – napastnik, T – trener