Każdy klub sportowy ma swoją historię, tradycję, wizję, misję i wartości.

Każdy klub sportowy skupia lokalną społeczność, tworzy rodzinę i wspólnotę w przeżywaniu zarówno wielkich chwil, jak i tych mniejszych.

Każdy klub sportowy ma fanów idących z nim w ogień, wspólnie cieszących się z sukcesów i dobrych wyników, jak i wspierających po porażkach.

Każdy z kibiców to głos, a im ich więcej tym krzyk jest bardziej donośny i silniejszy!

Bądź aktywny! Dołącz do Nas! Buduj razem z nami najbliższą rodzinę Klubu Sportowego Unia Oświęcim. Przystąp do specjalnego programu „Klub 100” zrzeszającego kibiców, sponsorów, przedsiębiorców, widzów i wszystkich, którzy chcą dzielić swoje hokejowe zainteresowania, ale też chcą spędzać razem czas przeżywając sportowe emocje.

Możesz inspirować i aktywnie uczestniczyć w przedsięwzięciach organizacyjnych przez KS Unia Oświęcim, możesz tworzyć i budować społeczność klubową, możesz tworzyć inicjatywy, możesz się zintegrować i być bliżej klubu niż tylko na widowni Hali. Możesz stać się częścią historii klubu sportowego Unia Oświęcim.

Po co miałbyś to robić?

„Klub 100” to przedsięwzięcie, którego celem jest budowanie i rozwój rodziny KS Unia Oświęcim. Grupuje on ludzi chcących kultywować bogate tradycje hokeja na lodzie w Oświęcimiu, wspierać rozwój klubu, proponować i wdrażać inicjatywy mające na celu rozwój organizacyjny i społeczny klubu i lokalnej społeczności. Załóż biało-niebieskie barwy i dołącz do Nas.

Jeśli są Państwo zainteresowani naszym przedsięwzięciem lub oczekują więcej informacji, prosimy o kontakt drogą elektroniczną [email protected], telefoniczny +48 33 841 45 06 lub bezpośredni – w sekretariacie Klubu Sportowego Unia Oświęcim w Hali Lodowej przy Chemików 4.