Typuj wyniki i wygraj nagrody! Rusza Typer Polskiej Hokej Ligi

Na stronie hokej.sportigio.com można typować wyniki meczów w play-offach. W ramach rozgrzewki fani hokeja mogą wypełnić quiz wiedzy o PHL i zdobyć pierwsze punkty, które później zamienią na nagrody.

W konkursie Liga Typera PHL Play-off 2022/2023 kibice będą mogli pochwalić się swoją wiedzą i sportowym wyczuciem. Typując wyniki meczy i wykonując inne aktywności będą zdobywać punkty do rankingu. Na najlepszych czekają nagrody – gadżety, koszulki oraz bilety na mecze hokejowej Reprezentacji Polski.

Za co można zdobyć punkty?

Punkty w konkursie zdobywa się za aktywność na stronie hokej.sportigio.com, regularne i trafne typowanie wyników fazy play-off. Poniżej szczegółowa punktacja:

1. Quiz

W aplikacji dostępny jest quiz – test wiedzy o Polskiej Hokej Lidze. Za poprawne rozwiązanie testu można uzyskać następującą liczbę punktów:

• 1 punkt – za uczestnictwo, z wynikiem niższym niż 50% poprawnych odpowiedzi;
  • 2 punkty – za wynik w przedziale 50-80% poprawnych odpowiedzi;
  • 3 punkty – za wynik powyżej 80% poprawnych odpowiedzi.

2. Typowanie wyników spotkań

Za samo wytypowanie wyniku otrzymamy 1 punkt.

Następnie, po zakończeniu meczu w zależności od wyniku, dodatkowo:

• 1 punkt – za poprawne wskazanie zwycięzcy meczu;
  • 5 punktów – za poprawne wskazanie zwycięzcy meczu i poprawnego wyniku.

Należy pamiętać, że typujemy jedynie wynik meczu w regulaminowym czasie gry, bez dogrywek i konkursu rzutów karnych.

3. Regularne logowanie na stronę hokej.sportigio.com

Liczba dni, w których użytkownik zalogował do aplikacji jest widoczna w profilu użytkownika. Co 10 dzień, w którym użytkownik zaloguje się na stronę, będzie nagradzany dodatkowym punktem do rankingu.

Co można wygrać?

Nagrody w konkursie będą przyznawane po każdej fazie play-off oraz po zakończeniu rozgrywek. Osobno będą nagradzane osoby które uzyskały najwięcej punktów w fazie ćwierćfinałów, osobno te które najlepiej poradzą sobie z półfinałami i osobno najlepsi w rankingu w czasie finałów. Najbardziej wartościowe nagrody czekają na zwycięzców ogólnego rankingu konkursu, do którego zaliczają się wszystkie punkty zdobyte w czasie trwania zabawy.

Nagrody za poszczególne fazy rozgrywek:

Nagrody za ranking ogólny konkursu otrzyma 5 kibiców, którzy w trakcie całej zabawy uzbierają najwięcej punktów:

• 1 miejsce – po 2 bilety na mecze Reprezentacji Polski Hokeja na Lodzie, które odbędą się 20 i 21 kwietnia 2023 r. w Tychach i Bytomiu, pamiątkowy krążek PHL Play-off 2022/2023 oraz kubek z Oficjalnego Sklepu Polskiego Hokeja;
  • 2 – 5 miejsce – 2 bilety na wybrany mecz Reprezentacji Polski Hokeja na Lodzie, 20 lub 21 kwietnia 2023r. w Tychach lub Bytomiu, pamiątkowy krążek PHL Play-off 2022/2023 oraz kubek z Oficjalnego Sklepu Polskiego Hokeja.

Zarejestrować się i rozwiązać quiz o Polskiej Hokej Lidze można TUTAJ

Organizatorem konkursu jest Sportigio.