glowny partner

Piątkowy mecz Unii Oświęcim był pierwszym, na który można było nabyć bilety online - bez stania w kolejce do kasy, bez czekania. Kibice biało-niebieskich i Czytelnicy wspierającego ofertę portalu FaktyOswiecim.pl chętnie korzystali z nowej formy zakupu biletów, a wysokość sprzedaży jaką udało się osiągnąć już na pierwszy mecz zaskoczyła nawet operatora systemu transakcyjnego www.JarmarkPodhalanski.pl, odpowiedzialnego za sprzedaż sprzedaż i dystrybucje biletów online.

Sam zakup odbywa się w kilku prostych krokach a bilet otrzymujemy pocztą elektroniczną oraz SMS. Na wejściu wystarczy okazać wydrukowany bilet lub wyświetlić kod QR biletu do którego link otrzymamy w SMS na smartfonie i już! Nie czekamy w kolejce do kasy, podchodzimy wprost do wejścia.
Kolejne spotkanie Unii Oświęcim już w najbliższy wtorek, 15 stycznia o 18.00 odbędzie się mecz z GKS Tychy - bilety online na to spotkanie są już w sprzedaży na www.JarmarkPodhalanski.pl!
Zapraszamy!